Blog

Rätt jacka för utomhuskonserten

Många spelningar och konserter sker inomhus i någon form av arena eller lokal, men det händer också att konserter sker utomhus på festivaler och events. Om du ska gå på en konsert som är utomhus är det viktigt att du redan nu tänker på hur du klär dig för att du ska kunna njuta av musiken.

Välj en snygg jacka

Även om du ska på utomhuskonsert på sommaren är det bra att ha med en jacka. Det blir dock desto viktigare på hösten, vintern och våren. Det finns till exempel kappor dam om du vill vara stilren och snygg på samma gång. Du kan välja mellan många olika kappor i olika färger. Det finns till exempel enkla kappor i neutrala färger såsom svart, brun, grå och beige som du enkelt kan kombinera med dina övriga kläder. Du finner även kappor i andra färger som får dig att sticka ut lite mer i mängden. På nätet finns många olika kappor för dam där utbudet är som bredast och du kan därmed hitta en kappa som passar perfekt för den kommande spelningen. Fördelen med kappor är att du kan ha på dig flera lager under, till exempel en tunn dunjacka om det är riktigt kallt men du ändå vill hålla stilen.

Utöver att det finns klassiska kappor finns det också andra typer av jackor. Till exempel jeansjackor och skinnjackor som passar under våren och sommaren. Men du hittar även andra jackor som värmer desto mer om du ska på en konsert under vintern eller sena hösten. Då kan en vadderad jacka värma bra och göra att du kan fortsätta att lyssna på musiken utan att tänka på hur mycket du fryser. Jackor kommer i många olika modeller, färger och längder och du kan välja den som tilltalar dig bäst.

appdev